Οι “άριστοι”… για “συγουργιά”!

Το «μνημόσυνο» καλά πήγε! «Δεμένη» η οικογένεια, ειδικά όταν οι δημοσκοπήσεις του … ΣΚΑΪ δείχνουν ότι «καλπάζει» προς την εξουσία! Αλλά και πώς να μην «καλπάζει»; Όταν έχεις στο κομματικό σου «οπλοστάσιο» τέτοια «όπλα» -κατ’ άλλους «βλήματα»- που πάνω κάτω είναι ο ορισμός της «αριστείας»! πρώην πρυτάνεις, πρώην δικαστές, εκπροσώπους του λαού «οικογενειοκρατικώ δικαίω», πρώην αντιπάλους και νυν συμμάχους αντιπεριφερειάρχες και λοιπούς, άπαντες στην «πρώτη γραμμή», απόφοιτοι Αμερικάνικων Πανεπιστημίων, αφού η αλήθεια είναι όλοι αυτοί λόγω υψηλότατου iq σπούδασαν με υποτροφίες –ή μήπως όχι;

Έξω απ’τη Μητρόπολη κι ένας ειδικός «τάπητας» για να περπατήσουν πάνω του οι «άριστοι»! Στους γάμους χρησιμοποιούν κόκκινο χρώμα, στα μνημόσυνα σκούρο μπλε να ταιριάζει και με τα χρώματα του κόμματος, και φαναράκια δεξιά κι αριστερά κι «εξαπτέρυγα» κάθε είδους, απαραίτητα στην «αποθέωση» των ηγετών! Το κιτς καλά κρατεί εκεί στο χώρο των «αρίστων», ο Άδωνις δεν έκανε βέβαια δήλωση για το πόσο σπουδαίος ήταν ο «αποθανών», γιατί είχε σεμινάρια,-ξέρετε αυτά των «Ελλήνων Αγωγή» που παραδίδει ανά την επικράτεια ιδιαίτερα μαθήματα πως θα γίνεις σωστό δεξιό «κομματόσκυλο» -όχι πως είναι προνόμιο της δεξιάς το … κομματοσκυλίκι- αλλά αυτό τον καιρό ανασυντάσσεται ο χώρος ενόψει «παλινόρθωσης», -πάλι βάσει αναλύσεων του… ΣΚΑΪ!

Υγ. Πάντως τώρα που θα έχει χρόνο ο «άριστος», μετά και το ετήσιο μνημόσυνο, θα έχει την ευκαιρία να διαβάσει τι έγινε με τη δολοφονία του Λαμπράκη, αν και πιστεύω πως θα του είχε πει ο πατέρας του όσο ζούσε!

Ο Μέτριος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί